Sähköpostilistalle ja Discord-kanavalle liittyminen


Joensuun Otakuiden postituslista tarjoaa sinulle yhdistyksemme toimintaan liittyvät ajankohtaiset tiedot suoraan sähköpostiisi.

Siirry osoitteseen http://mailman.animeunioni.org/mailman/listinfo/anime-joensuu.
Laita sähköpostiosoitteesi ylempään kenttään ja salasanasi alempiin kenttiin ja klikkaa "Subscribe" nappia. Saat sähköpostiviestin, johon vastaamalla vahvistat liittymisesi listalle (älä muuta viestiä, ainoastaan vastaa). Olet nyt liitynyt listalle. Muista, että postituslistalla voit vain vastaanottaa viestejä, et lähettää niitä.

Jos sinulla on olemassa oleva Discord-tili voit liittyä myös 'Joensuun Otakut' Discord-kanavalle tällä linkillä: https://discord.gg/q8zSzJa


Joensuun Otakuiden jäseneksi ilmoittautuminen


Suomen tekijänoikeuslainsäädännön mukaan elokuvamateriaalia ei saa näyttää julkisissa näytöksissä ilman kyseisen tuotteen tekijäoikeuden omistajan lupaa. Tästä johtuen JOTKUT:n animeillat ovat yksityisiä tilaisuuksia, joihin ei pääse sisään ilman ennakkoilmoittautumista. Jäsenmaksunsa maksaneet katsotaan ilmoittauneiksi.
Mikäli et ole jäsen ennakkoilmoittaumiseksi riittää kun täytät ja lähetät allaolevan lomakkeen tai lähetät sähköpostia osoitteeseen: am24.tech(at)gmail.com, josta ilmenee paikalle saapuvan/saapuvien henkilöiden tiedot. Jäseneksi liittymistä ei edellytetä ensimmäisellä vierailukerralla, mutta mikäli et ole jonkin muun Animeunionin jäsenyhdistyksen jäsen, pyydämme suorittamaan jäsenmaksun viimeistään toisella kerralla.
Animeiltoihin on ilmoittauduttava viimeistään näytäntöä edeltävän vuorokauden aikana, mutta jo kerran ilmoittautuneiden tai jäsenmaksun maksaneiden ei tarvitse enää ilmoittautua uudelleen. Uudet jäsenet voivat ottaa yhteyttä ja kysyä neuvoa jäsenvastaajaltamme sähköpostilla: am24.tech(at)gmail.com. Tai kysymällä paikan päällä.


Ilmoittautumislomake


* = Pakollinen tieto

Etu- ja sukunimi:
*

Sähköpostiosoite:
*

Asuinkunta:
*

Muuta kysyttävää:

Hello Kitty Mikä eläin on kuvassa?
*

Jäsenten yhteystiedot tallennetaan jäsenkantaan, josta on saatavilla myös rekisteriseloste.