Joensuun Otakuiden impromangaidea, eli jatkoperiaatteella toteutettu improvisoitu mangatyylinen nettisarjakuva sai alkunsa vuoden 2004 loppupuolella. Impromangan tekijät kokoontuvat Joensuun Otakuiden muiden kokousten yhteydessä. Jokaisella on yksi viikko aikaa piirtää tarinaa eteenpäin siitä mihin edellinen piirtäjä jäi. Viikon aikana piirrettävällä sivumäärällä ei ole ylärajaa, minimi on vähintään yksi sivu. Sarjakuvia piirretään mangatyyliin ja improvisoinnin määrä vaihtelee tarinasta riippuen. Vain mielikuvitus (ja muutama sääntö) on rajana, esim. hahmot voivat vaikka kuolla ja herätä henkiin saman sivun aikana, puhuvia eläimiä, lentäviä kasveja jne. Kaikki hahmoissa ja tarinoissa esiintyvät yhtäläisyydet tosielämän tilanteiden ja henkilöiden kanssa ovat puhdasta sattumaa, eikä JOTKUT impromanga tiimi ota niistä mitään vastuuta.
Innokkaat piirtäjät, ideoijat sekä kirjoittajat ovat tervetulleita joukon jatkeeksi ja halukkaat voivat laittaa sähköpostia osoitteeseen: nova_baka(at)hotmail.com.

Projektit


Levitoiva lonkeroappelsiini ja seifukutyttö
Impromangailu käynnistyi talvella 2004 "Levitoiva lonkeroappelsiini ja seifukutyttö"-nimisellä tarinalla. Tarinan päähenkilö on 16-vuotias Chikako Ozawa, jolle ei koskaan tapahdu mitään jännittävää. Paitsi tietenkin nyt, kun hän on myöhästymässä koulusta ja törmää ufoon oikaistessaan puiston halki. Alkaa tapahtumien sarja, jonka loppua on hankala ennustaa.

Siirry sarjan sivulle

Huom. Sivuseilain avautuu uuteen ikkunaan. Selaimessa voit valita sivunumeron suoraan valikosta.


Alla Vihannan
Kauhua luvassa! Riesalla ei mene hyvin, kun äiti tukehtuu kalasoppaan ja hän itse pakenee kiellettyyn metsään. Siellä on vastassa toinen toistaan pelottavampia hahmoja. Miten Riesan käy? Lue ja ota selvää

Siirry sarjan sivulle

Huom. Sivuseilain avautuu uuteen ikkunaan. Selaimessa voit valita sivunumeron suoraan valikosta.