Chatti


Chatti on IRC-keskusteluverkossa toimiva keskustelukanavamme, jossa jäsenet ja muut aiheesta kiinnostuneet tapaavat reaaliaikaisesti. Kanavalle ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet. Esittää voi kysymyksiä, ehdotuksia, palautetta ja kommentteja. Jutella voi myös animesta ja mangasta aivan yleisesti.

Muista kuitenkin:

Ei spoilereita - kaikki eivät ole katsomaasi animea vielä nähneet ja haluavat juonen pysyvän yllätyksenä.

Ei laittomuuksia - animen levittäminen netin välityksellä on laitonta ja tämä koskee myös nk. fansub-levityksiä.

Ei kiirettä - kaikki kanavallaolijat eivät välttämättä seuraa keskustelua jatkuvasti, jos kysyt jotain vastaus ei tule välttämättä samalla minuutilla varsinkaan yöaikaan.

Liity IRC-Kanavallemme:
(#joensuu@irc.fi.b2irc.net)

Voit liittyä kanavalle suoraan webbiselaimella syöttämälläsi haluamasi kutsumanimi laatikkoon ja paina Enteriä tai klikkaa "Chat" -nappia.
Saat yhteyden myös käyttämällä jotain IRC-ohjelmistoa, jolla otetaan yhteys kanavallemme. Ota yhteys palvelimeen irc.fi.b2irc.net ja liity kanavalle #joensuu.

Keskustelualue


Keskustelualue on Suomen Animeunionin foorumeilla toimiva ilmoitustaulu ja keskustelualue, jossa jäsenet ja muut aiheesta kiinnostuneet voivat esittää voi kysymyksiä, ehdotuksia, palautetta ja kommentteja. Keskustelualueelta voi myös lukea tulevan ohjelmiston aikatauluja sekä muun oheistoiminnan yksityiskohtia.

Siirry Keskustelualueelle

Foorumin käyttäminen vaati rekisteröitymistä ja sisäänkirjautumista, mutta lue ensin ohjeet. Foorumia koskeviin teknisiin kysymyksiin vastaa Suomen Animeunionin tekninen ylläpito AUtech.