Chat


Joensuun Otakuilla on reaaliaikainen keskustelukanava Discord ja IRC-verkoissa, jossa jäsenet ja muut aiheesta kiinnostuneet tapaavat reaaliaikaisesti. Kanaville ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet. Esittää voi kysymyksiä, ehdotuksia, palautetta ja kommentteja. Jutella voi myös animesta, mangasta ja muista asiaan liityvistä ilmiöistä aivan yleisesti.

Muista kuitenkin:

Ei spoilereita - kaikki eivät ole katsomaasi animea vielä nähneet ja haluavat juonen pysyvän yllätyksenä.

Ei laittomuuksia - animen levittäminen netin välityksellä on laitonta ja tämä koskee myös nk. fansub-levityksiä.

Ei kiirettä - kaikki kanavallaolijat eivät välttämättä seuraa keskustelua jatkuvasti, jos kysyt jotain vastaus ei tule välttämättä samalla minuutilla varsinkaan yöaikaan.

Liity Discord-palvelimellemme:
Joensuun Otakut Discord

Liity IRC-Kanavallemme:
(#joensuu@irc.fi.b2irc.net)

IRC-kanvalle voit liittyä kanavalle suoraan webbiselaimella syöttämälläsi haluamasi kutsumanimi laatikkoon ja paina Enteriä tai klikkaa "Chat" -nappia.
Saat yhteyden myös käyttämällä jotain IRC-ohjelmistoa, jolla otetaan yhteys kanavallemme. Ota yhteys palvelimeen irc.fi.b2irc.net ja liity kanavalle #joensuu.

Sosiaalinen media


Joensuun otakuilla on Facebook-ryhmä jossa tiedotetaan toimintaan liittyvistä tapahtumista. Ryhmässä voi myös kysyä neuvoa toimntaamme liittyen Ryhmän lukeminen vaati Facebook-tilin ja ryhmään kirjoittaminen vaati Facebook-ryhmän jäseneksi liittymisen.

Siirry Facebook-ryhmään

Joensuun otakuilla on myös Twitter-tili josta voi lukea tiedotteita liittyen järjestön toimintaan.

Siirry Twitter-tilille

Aniki Keskustelualue on Suomen Animeunionin foorumeilla toimiva ilmoitustaulu ja keskustelualue, jossa jäsenet ja muut aiheesta kiinnostuneet voivat esittää voi kysymyksiä, ehdotuksia, palautetta ja kommentteja. Keskustelualueelta voi myös lukea tulevan ohjelmiston aikatauluja sekä muun oheistoiminnan yksityiskohtia.

Siirry Keskustelualueelle

Foorumit ovat toistaiseksi poissa käytöstä, joten uusien tunnusten luominen ei tällä hetkellä ole mahdollista. Foorumia koskeviin teknisiin kysymyksiin vastaa Suomen Animeunionin tekninen ylläpito AUtech.