Joensuun Otakut Pöytäkirja 2/2014


HALLITUKSEN KOKOUS

Aika: 9.1.2014
Paikka: Tulliportinkadun koulu
Läsnä: Ville Kaukiainen, Antti Myller, Jari Hirvikoski, Henna Meriläinen, Pia Mustonen, Mitro Makkonen, Henna-Riikka Kukkonen

Puheenjohtaja avasi kokouksen 18.35.
Ville ilmoitti ryhtyvänsä valmistelemaan Jotkujen rekisteröimistä yhdistykseksi
Ville ja Jari aikovat hakea kaupungilta tukea seuralle
Jotkujen pelilaatikko päätettiin siirtää Kirsin hallinnasta Antille
Mitro pyysi naitterin järjestämistä varten seuran rahastosta 160 €, joka kattaisi norssin vuokran sekä tarjoilua, palkintoja ym.. Hallitus hyväksyi pyynnön ja budjetin sillä ehdolla että rahaa on rahastossa sen verran.
Sihteeri tiedottaa naitterista postituslistalla kunhan tilat varmistuvat
Hallituksen facebook-ryhmä muodostetaan uudelleen hallituksen uudella kokoonpanolla
Keskustelua torstai-iltojen sisällöstä. Hallitus päätti kokeilla systeemiä, jossa animeilloissa (joka toinen torstai) katsotaan introillassa valittua animesarjaa, jonka lisäksi katsotaan vaihtelevasti animeleffoja ja vaihtelevien animesarjojen jaksoja. Peli-illan nimellä kulkevissa torstai-illoissa kokoontuu mangapiiri ja järjestetään vaihtelevaa toimintaa, kuten tietovisoja tai työpajoja.
Introillassa valitaan yksi ~26 jakson tai kaksi ~13 jakson pituista sarjaa animeiltojen vakioanimeksi. Introiltaan jokainen saa tuoda maksimissaan 2 sarjaa ehdolle, ja sarjasta on oltava fyysinen tai digitaalinen kopio (ei streamausta).
Ohjelmavastaavat Pia ja Jari koordinoivat ohjelmanjärjestäjiä. Kuka tahansa saa järjestää ohjelmaa, mutta on suositeltavaa ilmoittaa siitä ohjelmavastaaville jotta ohjelmasta saadaan tiedotettua jäsenille tehokkaasti.
Hallitus päätti jäsenmaksun pysymisenä entisellään: 5€ koko vuodelta ja 3€ puolelta vuodelta.
Kokous päättyi 19.25.