Joensuun Otakut Pöytäkirja 3/2013


HALLITUKSEN KOKOUS

Aika: 14.2.2013
Paikka: Joensuun normaalikoulun lukio
Läsnä: Ari Tervashonka, Mitro Makkonen, Ville Kaukiainen, Jari Hirvikoski, Antti Myller ja Kirsi Koivunen

1. Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 17.28.

2. Sääntömuutokset: Puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja olivat vierailleet kaupungin nuorisotoimessa kysymässä rahallisesta tuesta Jotkuille, nuorisotoimen kannan mukaan tukien hakemista varten hallituksessa on oltava jäseniä joilla on sääntöjen nojalla nimenkirjoitusoikeus, eli oikeus sopimusten ym. allekirjoittamiseen. Lisäksi sääntöihin tulisi sisällyttää maininta kirjanpitovelvollisuudesta.

3. PJ ehdotti että nimenkirjoitusoikeus myönnettäisiin PJ:lle ja VPJ:lle, jotka ovat lähinnä kaupungin suuntaan yhteyksissä. VPJ täsmensi että nimenkirjoitusoikeus ei ole sama asia kuin tilanvaraus.

4. Edelle mainitut kaksi sääntömuutosta hyväksyttiin yksimielisesti.

5. Piia Mustonen esitteli hallitukselle tulevan naitterin teemaa, mikä tulisi olevan DokiDoki, eli rakkaus ja romantiikka. Pääjärjestäjiä ovat Piia Mustonen ja Henna Meriläinen. Naitterin ajankohta tulisi olemaan hiihtolomaa edeltävä torstai jos tilavaraus onnistuu.

6. Naitterin tilojen vuokraan ja vähäisiin muihin kuluihin esitettiin myönnettäväksi 150 euroa seuran varoja, 160 euron katolla jos kustannukset ylittävät odotukset. Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

7. Kokous päättyi klo 17.43.