Joensuun Otakut Pöytäkirja 2/2012


HALLITUKSEN KOKOUS

Aika: 31.1.2012
Paikka: Joensuun Normaalikoulun lukio
Läsnä: Ari Tervashonka, Mitro Makkonen, Ville Kaukiainen, Jari Hirvikoski ja Antti Myller
1. Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 17.09.

2. Puheenjohtaja esitteli hallitukselle yleisluontoisen ohjelman, mikä hyväksyttiin (ks.liite). Tähän liittyen käytiin läpi ohjelman kohdat hallituksen jäsenten roolista ja tapahtumanjärjestämiskulttuurin muutoksesta.

3. Keskusteltiin jäsenten määrästä ja hankkimisesta. Huomautettiin ettei kaupungin avustuksia voida hakea jos jäseniä on liian vähän, tämän ei kuitenkaan odoteta aiheuttavan välitöntä ongelmaa. Torstaisen kävijämäärän tilastoiminen mainittiin mahdollisena toimenpiteenä.

4. Mainittiin että kirjanpitoon on ehkä kiinnitettävä nykyistä enemmän huomiota.

5. Keskusteltiin ohjelmanjärjestämisen palkitsemasta, rahapalkkiota ei pidetty hyvänä keinona koska toiminta on ensisijaisesti vapaaehtoista. Katsottiin että muut porkkanat ovat parempi ratkaisu.

6. Varapuheenjohtaja esitteli PowerPoint-esityksen muodossa ehdottamiaan tapahtumanjärjestämisohjeita, mitkä päätettiin laittaa nettisivuille helpommin luettavassa muodossa yleiseen jakoon ja tiedottaa tämän jälkeen jäsenille.

7. Tapahtumanvastaava sanoi olevansa vapaa-ehtoinen organisoimaan pienempää teemaohjelmaa torstaisin, esim. ystävänpäiväksi. Ystävänpäivän kuluihin päätettiin myöntää 20 euroa seuran varoja.

8. Nikon miniluentojen mainittiin jatkuvan, tarkempaa tietoa pitäisi olla luvassa myöhemmin.

9. Jäsen/tekniikkavastaava mainitsi haluavansa pitää Ghost in the Shell-maratonin jossain välissä, kenties hiihtoloman tienoilla. Paikka tuotti eniten haastetta, mm. Vöhyketaloa ehdotettiin.

10. Tapahtumavastaava ehdotti mangojen vaihtamista, aasialaisten elokuvien (live action) katselua ja impropiirtämistä tulevien tapaamisten ohjelmaan.

11. Todettiin että naitterin ajankohta ja aihe tulevat riippumaan järjestäjistä, hallitus ei päätä yksinään asiasta tänä vuonna.

12. Yhteydenottoa mediaan ja lehtijutun tarjoamista Jotkujen toiminnasta ehdotettiin, syksy katsottiin tähän parhaaksi ajankohdaksi.

13. Ideoiden keräämisestä toimintaa varteen keskusteltiin, sitä on aiemmin tehty nettilomakkeella ja suusanallisesti mitkä katsottiin kelvollisiksi menetelmiksi.

14. Kokous päättyi klo 17.47.

Liite: Hallitusohjelma


Joensuun Otakuiden hallitusohjelma vuodelle 2013:
Yleistä:
Hallituksen tavoitteet vuodelle 2013:
Keinoja:
Hallituksen jäsenten roolit:
Tapahtumien ja ohjelmien järjestäminen: